Afí SGR estableix una línia especial d’avals per al Col·legi d’Economistes de Castelló

Azahar Úbeda
  • La SGR de la Comunitat Valenciana fixa condicions preferents per als col·legiats que opten a l’aval de l’entitat per finançar operacions d’inversió i circulant de fins a 400.000 euros.
  • L’ICEC es converteix en nou soci protector d’Afí SGR i col·laborarà amb els fins de la societat avaladora.

Afí SGR, Societat de Garantia Recíproca de la Comunitat Valenciana, i el Col·legi d’Economistes de Castelló (ICEC) han signat un conveni de col·laboració que té com a objecte afavorir l’accés al finançament de les empreses i autònoms de Castelló. En la signatura del conveni, que ha tingut lloc a la seu del Col·legi, ha estat present Cristina Alemany, directora general d’Afí SGR, i Jaime Querol Sanjuán, degà del Col·legi d’Economistes. Aquest últim, ha volgut ratificar el compromís del Col·legi amb els fins l’entitat avalista mitjançant la subscripció de quota social, constituint per tant, en nou Soci Protector d’Afí SGR.

El conveni signat ICEC i Afí SGR fixa condicions preferents per a tots aquells col·legiats que sol·liciten el suport de l’entitat avaladora per als seus projectes empresarials. En concret, aquesta línia especial d’avals dirigida a autònoms i pimes, serà vàlida tant per a operacions d’inversió com de circulant de fins a 400.000 € i comptarà amb un cost i unes condicions molt atractives.

Les operacions d’inversió susceptibles de l’aval d’Afí SGR comprenen la compra de vehicles, maquinària, mobiliari i béns d’equip, adquisició d’actius productius tecnològics, condicionament i reformes de locals o naus, així com inversions en innovació i I+D, i el termini màxim s’ha fixat en 15 anys. Per la seua banda, per a les necessitats de liquiditat, el termini màxim serà de 5 anys i en la destinació entren tant la compra d’existències, com les necessitats de circulant per a expansió i creixement de l’activitat o la promoció i publicitat.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Els nostres assessors

Beatriz Magro
Coordinadora de Negocio Alicante
Joaquín Jovani
Director de Negocio, Marketing e I+D+i