Afí SGR estableix una línia especial d’avals per al Col·legi d’Economistes de València

Azahar Úbeda
  • La SGR de la Comunitat Valenciana fixa condicions preferents per als col·legiats que opten a l’aval de l’entitat per finançar operacions d’inversió i circulant de fins a 400.000 euros.
  • La COEV es converteix en nou soci protector de Afí SGR i col·laborarà amb els fins de la societat avaladora.

Afí SGR, Societat de Garantia Recíproca de la Comunitat Valenciana, i el Col·legi d’Economistes de València (COEV) han signat un conveni de col·laboració que té com a objecte afavorir l’accés al finançament de les empreses i autònoms de València. En la signatura del conveni, que ha tingut lloc a la seu del Col·legi, ha estat present Cristina Alemany, directora general d’Afí SGR, i Juan José Enríquez Barbé, degà del Col·legi d’Economistes. Aquest últim, ha volgut ratificar el compromís del Col·legi amb els fins de l’entitat avalista mitjançant la subscripció de quota social, constituint-se per tant, en nou Soci Protector de Afí SGR.

El conveni signat COEV i Afí SGR fixa condicions preferents per a totes aquells col·legiats que sol·liciten el suport de l’entitat avaladora per als seus projectes empresarials. En concret, aquesta línia especial d’avals dirigida a autònoms i pimes, serà vàlida tant per a operacions d’inversió com de circulant de fins a 400.000 € i comptarà amb un cost i unes condicions molt atractives.

Les operacions d’inversió susceptibles de l’aval d’ Afí SGR comprenen la compra de vehicles, maquinària, mobiliari i béns d’equip, adquisició d’actius productius tecnològics, condicionament i reformes de locals o naus, així com inversions en innovació i I+D, i el termini màxim s’ha fixat en 10 anys. Per la seua banda, per a les necessitats de liquiditat, el termini màxim serà de 5 anys i en la destinació entren tant la compra d’existències, com les necessitats de circulant per a expansió i creixement de l’activitat o la promoció i publicitat.

 

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Els nostres assessors

Beatriz Magro
Coordinadora de Negocio Alicante
Joaquín Jovani
Director de Negocio, Marketing e I+D+i