Afí SGR s’incorpora al col·lectiu de socis de la Fundació d’Estudis Borsaris i Financers (FEBF)

Juan Ángel Benavent

Afí SGR s’ha incorporat al Consell General de Socis de la Fundació d’Estudis Borsaris i Financers (FEBF). L’acord ha estat subscrit per Isabel Giménez Zuriaga, Directora General de la FEBF, i per Cristina Alemany, directora general d’Afí SGR.

Afí, Societat de Garantia Recíproca de la Comunitat Valenciana, es funda el 1981 per facilitar l’accés al crèdit a les petites empreses i autònoms i millorar les seues condicions de finançament mitjançant la concessió d’avals. Afí SGR és una entitat sense ànim de lucre, subjecta a la supervisió i inspecció del Banc d’Espanya, amb presència a Alacant, Castelló i València. La seua activitat comprèn l’aportació de garanties i avals per accedir a línies de finançament, negociar millors condicions de finançament amb les entitats de crèdit, i oferir informació i assessorament per a resoldre les necessitats de finançament de les pimes i autònoms.

Afí SGR va aconseguir en l’any 2017 els 5.130.000 d’euros en avals, en el que portem de any, al tancament del primer trimestre del 2018, el valor dels avals formalitzats ja arriba als 2,5 milions (un 150% més que l’exercici anterior).

En el que portem d’any s’ha atès prop d’un miler d’empreses, de les que han sol·licitat formalment un aval al voltant de 250. La tipologia de les empreses a les quals s’ha concedit aval són: Autònoms 17%, Microempreses 48% i Mitjana Empresa 34%.

Gràcies a aquest acord, les dos organitzacions col·laboraran en la realització d’esdeveniments, jornades i conferències de contingut financer prenent com a referent el sector empresarial valencià.

La FEBF constitueix un fòrum de trobada d’elevada rellevància en l’activitat econòmica de la Comunitat Valenciana, incentivant mitjançant les seues activitats i publicacions l’intercanvi d’ opinions i la proposta de nous projectes entre empresaris, directius, entitats financeres, consultors, advocats i assessors.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Els nostres assessors

Beatriz Magro
Coordinadora de Negocio Alicante
Joaquín Jovani
Director de Negocio, Marketing e I+D+i