Banc Sabadell i Afín SGR renoven la seua col·laboració establint una línia de 25 milions d’euros

Rafa Puerto
  • Banc Sabadell millora el seu conveni amb Afín SGR i destina la seua línia de finançament tant a necessitats d’inversió, com de circulant.
  • Podran beneficiar-se d’aquesta línia els autònoms, microempreses i pimes que compten amb l’aval d’Afín SGR i que tinguen establiment o seu social en la Comunitat Valenciana.

València, 30 de maig 2022.– Afín SGR, Societat de Garantia Recíproca de la Comunitat Valenciana, i Banc Sabadell han renovat el seu conveni de col·laboració amb l’objectiu de facilitar l’accés a finançament d’autònoms i petites i mitjanes empreses de la Comunitat Valenciana. D’aquesta manera, el Banc Sabadell incrementa de 17 a 25 milions d’euros una línia especial de finançament destinat a aquells projectes empresarials que compten amb l’aval d’Afín SGR.

A la signatura del conveni, que ha tingut lloc en el HUB d’Empreses del Banc Sabadell a València, han assistit Arcadi España García, Conseller d’Hisenda i Model Econòmic, Fernando Canós, subdirector general i director territorial Est de Banc Sabadell, Jose Antonio Cola, Director Institucional Territorial Est de Banc Sabadell, Manuel Illueca, director de l’Institut Valencià de Finances (IVF) i president del consell d’Afín SGR, José María Badía, director general d’Afín SGR i Joaquín Jovani, director de negoci d’Afín SGR.

Després de la signatura, el conseller d’Hisenda i Model Econòmic, Arcadi España, ha destacat que “en un moment tan difícil com l’actual per l’augment de la inflació i dels costos de producció, derivats principalment de la Guerra d’Ucraïna, el paper d’entitats com a Afín SGR és fonamental. Des de la Generalitat continuarem impulsant l’activitat de la SGR de la Comunitat Valenciana, reforçant la seua capacitat per a realitzar operacions que garantisquen que les nostres empreses i persones autònomes poden continuar amb els seus projectes, continuar creant ocupació i puguen minimitzar l’impacte de la situació actual”

José María Badía, ha agraït a Banc Sabadell el seu compromís amb l’entitat avaladora: “l’increment en la línia de finançament és una important aportació de valor per al teixit empresarial. Vull destacar que Banc Sabadell és un valuós aliat per a acostar finançament a les pimes i autònoms valencians.

Per part seua, Fernando Canós ha destacat que “aquesta ampliació de la línia de finançament amb la garantia de AFIN s’emmarca en la decidida aposta de Banc Sabadell per a fer costat a Pimes i autònoms de la Comunitat Valenciana”

La línia de finançament anirà destinada a atendre tant les necessitats d’inversió (compra o reforma de nau o local comercial, traspàs de negoci, adquisició de concessions administratives i inversió en actius productius, entre altres) com les necessitats de circulant, provocades per falta de liquiditat o desfasaments de tresoreria. Tot això amb unes condicions financeres molt competitives.

Per a les línies de finançament s’han establit terminis de fins a 10 anys, per a préstecs immobiliaris fins a 15 anys, amb possibilitat de 2 anys més de manca, i per a crèdits el termini serà d’entre 12 i 36 mesos.

Els nostres assessors

Beatriz Magro
Coordinadora de Negocio Alicante
Joaquín Jovani
Director de Negocio, Marketing e I+D+i