Bankinter i Afí SGR signen un acord per al finançament de pimes i autònoms valencians

Azahar Úbeda

Bankinter llança una línia de finançament de 5 milions d’euros a la qual podran accedir projectes empresarials que compten amb l’aval d’Afí SGR


Bankinter i Afí SGR han signat un conveni de col·laboració per a secundar amb finançament a pimes i autònoms de la Comunitat Valenciana. D’aquesta manera, Bankinter estableix una línia especial de finançament de 5 milions de € destinada a aquells projectes empresarials de la Comunitat que compten amb l’aval d’Afí SGR.

La signatura del conveni ha tingut lloc en la seu de Bankinter a València. Aquest acord ha sigut rubricat per Antonio Berdiel, Subdirector General de Bankinter i Director Territorial de la Comunitat Valenciana, Múrcia i Illes Balears; Manuel Illueca, director de l’Institut Valencià de Finances (IVF) i president del consell d’Afí SGR i José María Badía, director general de l’entitat avaladora.

Sobre el conveni, Antonio Berdiel, Subdirector General de Bankinter, ha afirmat que “amb aquest acord el nostre objectiu és fer costat a les empreses i els autònoms valencians perquè puguen augmentar el seu creixement i, d’aquesta manera, reforçar el teixit productiu de la Comunitat, amb la fi última de contribuir entre tots a l’una recuperació econòmica ferma. Bankinter sempre ha sigut un suport per a les empreses valencianes i, ara més que mai, continuarà finançant projectes empresarials sòlids”.

Després de la signatura, José María Badía, ha agraït a Bankinter la seua disposició i col·laboració amb Afí SGR: “Amb l’impuls de Bankinter creixen les oportunitats de pimes i autònoms per a trobar finançament en condicions especials. Per a Afí SGR és fonamental aconseguir acords com aquest que dinamitzen el teixit empresarial de la nostra Comunitat”. En aquesta línia, José María ha afegit: “A punt de tancar octubre, Afí SGR ha formalitzat 1166 avals per a pimes i autònoms per un valor superior als 93 milions d’euros”.

La línia de finançament llançat per Bankinter anirà destinada tant a atendre necessitats d’inversió i de liquiditat com a impulsar línies de comerç exterior. Els imports podran ascendir fins als 500.000€. Quant als terminis, el conveni ha establit de 3 a 15 anys amb manca de 2 anys per a operacions destinades a la inversió. Per a necessitats de circulant o processos d’internacionalització el termini serà d’1 a 5 anys.

Sobre Bankinter

Bankinter és el quart banc espanyol per valor en Borsa i el sisé en grandària, amb uns actius que, al tancament de setembre, se situen en 102.400 milions d’euros. L’entitat compta amb un volum acumulat de finançament a empreses a Espanya de 27.600 milions. Bankinter és un banc de referència en la Comunitat Valenciana amb una llarga trajectòria de suport al sector empresarial.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Els nostres assessors

Beatriz Magro
Coordinadora de Negocio Alicante
Joaquín Jovani
Director de Negocio, Marketing e I+D+i