Tres històries reals de projectes i il·lusions

Antonio Belizón
Director de Negocio, Marketing e I+D+i

En Afí SGR treballem perquè les pimes i autònoms de la Comunitat puguen accedir al finançament que mereix el seu negoci. La nostra
missió es avalar a xicotetes i mitjantes empreses i autònoms i ajudarlos a aconseguir el millor finançament.

Vos presentem tres històries reals d’empreses que van poder desenvolupar el seu projecte amb la nostra ajuda.

Eyesynth és una empresa castellonenca que desenvolupa ulleres amb tecnologia 3D per a invidents.
Fa 5 anys van iniciar la seua activitat com startup, i gràcies a l’aval de Afí han aconseguit el finançament que els ha permés comercialitzar les seues ulleres i eixir al mercat.

Terra i Xufa és una empresa de productors i comercialitzadors ecologics de fruites i hortalisses de València. El sector agrari és un sector estacional en el qual els ingressos no són estables i depén de la collita de cada campanya. Gràcies a treballar amb Afí l’empresa pot rebre per endavant les subvencions públiques el que li aporta una estabilitat econòmica al llarg de l’any.

La Fira Valenciana de la Música Trovam Pro Weekend és lʼesdeveniment musical que anualment se celebra a Castelló de la Plana per donar a conéixer la vitalitat de la música valenciana i servir de lloc de trobada professional del sector. Fa un parell d’anys van començar a treballar amb Afí i recentment han tancat una doble operació que soluciona els problemes de liquiditat de la societat.

Nuestros asesores

Beatriz Magro
Coordinadora de Negocio Alicante
Joaquín Jovani
Director de Negocio, Marketing e I+D+i