Geek Atmosphere, la botiga de marxandatge més gran d’Europa

Azahar Úbeda

*Geek *Atmosphere, és una companyia dedicada a la venda i distribució de marxandatge de les principals sagues de cinema i animació com *Star *Wars, Disney, *Dragon *Ball, Harry Potter i l’univers *Marvel entre altres. Els seus fundadors, José Franch i Cristian Martínez van iniciar en 2019 la seua marxa amb un model de negoci en línia. A la fi de 2019 van decidir obrir la primera botiga física a Borriana i gràcies a la bona evolució de la venda en línia van fer el pas d’obrir la seua segona botiga a Castelló. Afí *SGR ha participat en totes les operacions i gràcies al nostre aval, *Geek *Atmosphere ha pogut accedir al finançament per a llançar tant el seu negoci en línia com les botigues físiques.

Fa dos mesos van obrir a València la seua tercera botiga, una de les botigues de marxandatge més grans d’Espanya i Europa, on també van comptar amb l’aval d’Afí *SGR. José Franch, gerent de l’empresa, es mostra molt satisfet de l’evolució del negoci i afirma que “gràcies a l’ajuda d’Afí hem aconseguit, en poc temps, expandir-nos a nivell nacional i internacional. Gràcies al seu aval vam poder accedir a finançament necessari per a iniciar el nostre projecte i llançar la nostra botiga en línia i posteriorment botigues físiques».

Totes les operacions realitzades amb *Geek s’han realitzat a través de CaixaBank i gràcies al conveni de col·laboració que existeix entre Afí i l’entitat bancària.

Els nostres assessors

Beatriz Magro
Coordinadora de Negocio Alicante
Joaquín Jovani
Director de Negocio, Marketing e I+D+i