Afí SGR estableix una línia especial d’avals per l’associació valenciana dels eSports

Juan Ángel Benavent

La SGR de la Comunitat Valenciana fixa condicions preferents per als associats de AVEPe que opten a l’aval de l’entitat per finançar operacions d’inversió i circulant de fins a 400.000 euros.

Afí SGR, Societat de Garantia Recíproca de la Comunitat Valenciana, i l’Associació Valenciana d’Empreses i Professionals dels eSports (AVEPe) han signat un conveni de col·laboració que té com a objecte contribuir al desenvolupament del teixit empresarial de la regió relacionat amb els eSports, facilitant l’accés a finançament als socis de AVEPe. En la signatura del conveni, que ha tingut lloc a la seu de l’entitat avalista, ha estat present Cristina Alemany, directora general d’Afí SGR, i Arturo Castelló García, president de AVEPe.

El conveni signat entre ambdós entitats fixa condicions preferents per a tots aquells socis que sol·liciten el suport de la societat de garantia per als seus projectes empresarials. En concret, aquesta línia especial d’avals dirigida a autònoms i microempreses serà vàlida tant per a operacions d’inversió com de circulant de fins a 400.000 € i comptarà amb un cost i unes condicions molt atractives.

Les operacions d’inversió susceptibles de l’aval de Afí SGR comprenen la compra de vehicles, maquinària, mobiliari i béns d’equip, adquisició d’actius productius tecnològics, condicionament i reformes de locals o naus, així com inversions en innovació i R + D, i el termini màxim s’ha fixat en 15 anys. Per la seua banda, per a les necessitats de liquiditat, el termini màxim serà de 5 anys i en la destinació entren tant la compra d’existències, com les necessitats de circulant per a expansió i creixement de l’activitat o l’assistència a fires, la promoció i publicitat .

En paraules de Cristina Alemany, “el sector dels e-sports es troba en un moment d’especial desenvolupament. El seu mercat està en expansió i aglutina grans consumidors. Segons destaca el “Llibre Blanc dels e-sports”, aquesta indústria creixerà un 32,5% en els propers 4 anys. Cada vegada són més les empreses de la Comunitat enfocades a aquest negoci i, de fet, el creixement de l’Associació és exponencial. Donar suport a aquest sector suposa apostar per la innovació i la tecnologia i per un mercat de futur “.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Els nostres assessors

Beatriz Magro
Coordinadora de Negocio Alicante
Joaquín Jovani
Director de Negocio, Marketing e I+D+i