COLECTUAL i Afí SGR s’alien per facilitar el finançament de les pimes i autònoms de la Comunitat Valenciana

Azahar Úbeda
  • Colectual, primera plataforma de préstecs col·lectius per empreses de la Comunitat Valenciana, comptarà amb Afí SGR per facilitar garanties als seus clients.

Colectual i Afí SGR, societat de garantia recíproca de la Comunitat Valenciana, han signat hui un conveni de col·laboració amb l’objectiu de facilitar noves garanties als autònoms, microempreses i pimes que sol·liciten finançament a través dels canals establerts per la plataforma valenciana de préstecs participatius, Colectual. A la signatura del conveni a la seu de l’entitat avalista han assistit, Cristina Alemany, directora general d’Afí SGR, i José María Ferrer, director general de Colectual.

En virtut d’aquest acord de col·laboració, Afí SGR entra en l’àmbit de les operacions de finançament participatiu o crowdlending, model de finançament alternatiu cada vegada més estès entre la xicoteta empresa. Afí SGR podrà avalar en condicions molt favorables aquelles operacions de finançament d’empreses amb seu social o establiment a la Comunitat Valenciana que tinguen com a destí l’adquisició d’actius fixos o necessitats de liquiditat amb un import màxim de 400.000 €, en ambdós casos. Així mateix, el termini de les operacions serà de fins a 48 mesos per a les de circulant i mateix termini per a les operacions d’inversió, si bé aquestes comptaran amb la possibilitat d’incloure de manera excepcional i justificada fins a 12 mesos de carència.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Els nostres assessors

Beatriz Magro
Coordinadora de Negocio Alicante
Joaquín Jovani
Director de Negocio, Marketing e I+D+i